​Rudetoning udført af professionelt firma

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder toning af bilruder? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Netto Auto tilbydes rudetoning af alle slags biler. Vi har stor erfaring på området, hvilket sikrer dig et godt resultat hver gang. Vores kunder kommer primært fra Rødovre, Glostrup og Vanløse, men vi udfører selvfølgelig service på bil til kunder uden for disse områder.

Hvis du gerne vil have tonede ruder i din bil til en god pris, så kan du med fordel kontakte os. Vi tilbyder rudetoning i forskellige styrker, så der er noget for enhver smag. Det tager et par timer at foretage toning af ruder, men vi er altid effektive i vores arbejde. Det eneste, vi kræver, er, at du afleverer din bil nyvasket hos os, så klarer vi alt arbejdet for dig. 

Vores priser på toning af ruder er:

  • 5 ruder: 1.200,-
  • ​7 ruder: 1.500,-

Der følger flere fordele med rudetoning

Uanset hvilken bil du har, så står vi klar til at tone dens ruder lige efter dine ønsker og behov. Vi har stor erfaring med påføring af rudefilm, hvilket er din garanti for, at resultatet er veludført og pænt. Der følger flere fordele med rudetoning, såsom:

  • ​Hjælper med varmereduktion
  • ​Skærmer for solen (hunde og børn får ikke sollyset i øjnene)
  • ​Det bliver sværere for folk at se ind i bilen, jo lavere procent, jo mindre kan man se (6 % er limousineagtigt)

Vi sætter ikke rudefilm på forruden eller de forreste sideruder, da dette kan mindske bilens sikkerhed. Hos os er du garanteret en god dækbarhed, uanset hvilken styrke du vælger. Derudover kan du være sikker på, at vores priser er billige, trods den høje kvalitet.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du drømmer om en bil med tonede ruder, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er en kompetent samarbejdspartner på området.

Du kan kontakte os på telefon: 22 99 29 47 (Henriette) eller 20 85 72 00 /kontor)/ 61 69 64 28 (værksted) eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer efter dine behov. 

Skriv til os

Beskriv dine ønsker og behov, så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brugte Biler til salg

Vi er din bilforhandler - vi har mange forskellige biler til salg

Netto Auto

​Hadsundvej 11

2610 Rødovre

Klik for rutevejledning

​CVR: 36627581​

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt