Kommissionssalg af bil​er tilbydes her

Ønsker du at sælge din bil? Så gør vi gerne arbejdet for dig. Lige her hos Netto Auto tilbyder vi kommissionssalg af biler, hvor du er garanteret en god pris for din bil. Vi står primært til rådighed for kunder i og omkring Rødovre, Glostrup og Vanløse, men servicerer naturligvis også gerne kunder uden for disse områder. Vi tilbyder også service på bil.

Vi er et professionelt autoværksted med mange års erfaring inden for kommisionssalg af forskellige biler. Vi sælger videre for både erhvervskunder samt private kunder, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Flere fordele ved kommissionssalg

Ved kommissionssalg af bil står vi for, at din bil bliver solgt til en god pris. Vi vurderer værdien af din bil, hvorefter vi sætter en fornuftig pris. Der er med andre ord garanti for, at din bil bliver solgt til den helt rigtige pris.

Vi kræver, at du afleverer en bil, som er i orden, men ellers skal vi nok klare alt andet. Det er både nemt for dig, og der er 100 % garanti for, at din bil bliver solgt. Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som du trygt kan lade sælge din bil.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os gerne med det samme på telefon: 20 85 72 00 eller 61 69 64 28 (værksted) eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med et fornuftigt bilsalg.

Skriv til os

Beskriv dine ønsker og behov, så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brugte Biler til salg

Vi er din bilforhandler - vi har mange forskellige biler til salg

Netto Auto

​Hadsundvej 11

2610 Rødovre

Klik for rutevejledning

​CVR: 36627581​

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt